List of active policies

Name Type User consent
Adatkezelési és felhasználási nyilatkozat könnyen érthető változata Privacy policy All users
Adatkezelési és felhasználási nyilatkozat Privacy policy All users
Nyilatkozat a fogyatékosság típusáról Site policy All users

Summary

A következő oldalakon 3 nyilatkozatot fogsz látni, és mindegyiket el kell fogadni, utána tudsz csak továbblépni a regisztrációs felületre.

Full policy


Adatkezelési és felhasználási nyilatkozat

Könnyen érthető formában

Ez az adatkezelési nyilatkozat arról szól,

hogy mi történik azokkal az adatokkal,

amiket megadsz, amikor

regisztrálsz a KockaCsoki online tréningjére.

 

Az online tréning a https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php címen van.

Az online tréning célja, hogy

segítsen az autista embereknek az álláskeresésben.

 

Ez az adatkezelési nyilatkozat 2021. február 8-án készült.

Az adatkezelési nyilatkozat 2021. február 8-tól érvényes.

 

 

Az üzemeltető

Üzemeltető az, aki a www.autioktatas.kockacsoki.hu

internetes oldalt működteti.

Az oldal üzemeltetője a KockaCsoki

 

A KockaCsoki adatai ezek:

Hivatalos neve: KockaCsoki Nonprofit Kft.

Címe: 1076 Budapest, Thököly út 42.

Cégjegyzékszáma: 01 09 183622 (ez egy nyilvántartási szám)

Adószáma: 24811505-2-43

E-mail címe: info@kockacsoki.hu

 

 

 

A felhasználó

A felhasználó az az ember, aki a 

https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php weboldalra

regisztrál és használja azt.

 

A felhasználó a regisztrációkor adatokat ad meg magáról.

 

Amikor regisztrálsz ezeket az adatokat kell megadni:

·         a nevedet

·         az e-mail címedet

·         a telefonszámodat

·         a születési idődet

·         a lakóhelyedet

·         azt, hogy milyen fogyatékosságod van

·         az iskolai végzettségedet

 

Ahhoz, hogy használhasd az

online programot regisztrálnod kell.

Csak azok használhatják a programot, akik regisztráltak.

Ha már nem akarod használni a programot,

akkor a regisztrációdat megszűntetheted.

Ilyenkor a KockaCsoki törli az összes adatodat.

Ha szeretnéd kérni az adataid törlését,

írj egy e-mailt az info@kockacsoki.hu címre.

 

 

Az adatkezelés

Az adatkezelés azt jelenti, hogy

a KockaCsoki adatokat tárol rólad.

A KockaCsoki csak azokat az adatokat

tárolja, amiket te megadtál.

A KockaCsoki nem változtatja meg az adataidat.

A KockaCsoki Magyarországon tárolja az adataidat.

 

Ahhoz, hogy regisztrálni tudj,

az adatok tárolását neked kell megengedned.

A KockaCsoki az adataidat nem adja oda senkinek.

Az adataidat csak a https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php oldal

működéséhez használja fel.

Ahhoz használja, hogy segítsen neked

az online program elvégzésében.

A KockaCsoki a felhasználók adataiból összesítéseket készít.

Az összesített adatok anonimok.

Anonim adat az, amikor nem szerepel a neved,

és az összesített adatból nem lehet tudni, hogy abban a te adatod is szerepel.

Összesített adat például, hogy

az összes regisztrálóból hány ember budapesti.

 

A KockaCsoki az e-mail címedet arra is használja, hogy

híreket küld rá az online programról.

 

Ha szeretnél kérdezni az adatkezelésről,

írj egy e-mailt az info@kockacsoki.hu e-mail címre.

 

A regisztráció

 

Ahhoz, hogy használhasd az

online programot regisztrálnod kell.

Csak azok használhatják a programot, akik regisztráltak.

A regisztrációkor megadod az e-mail címedet.

Az e-mail címedre a KockaCsoki

tájékoztatást küld az online programról,

kapcsolatot tart veled azért, hogy

segítsen neked a program elvégzésében.

 

 

A felhasználókra vonatkozó szabályok

A regisztrációkor kötelező őszintének lenni.

Csak a saját adataidat adhatod meg.

Másvalaki adatainak megadása szabálytalan és tilos.

Aki másvalaki adatait adja meg, azt megbüntethetik.

 

A regisztráláskor vigyáznod kell az adataidra.

https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php  oldalt

saját felelősségedre használhatod.

Ha az oldalt nem megfelelően használod

és emiatt kellemetlenséged vagy bajod lesz,

azért nem a KockaCsoki a hibás.

www.autioktatas.kockacsoki.hu oldal használata során

udvariasnak kell lenni és

tiszteletben kell tartani másokat.

 

Tilos

·         a https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php  oldal működését akadályozni

·         a KockaCsoki által üzemeltett oldalak titkos információit megszerezni

·         nem igaz dolgokat mondani vagy írni a KockaCsokiról

·         a https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php  oldal biztonságát veszélyeztetni

·         saját dolgaidat reklámozni

 

Ha a https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php  oldal használatakor

megsérted a szabályokat, akkor a KockaCsoki törölheti a regisztrációdat.

Ha törlik a regisztrációdat, akkor

nem használhatod a https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php  oldalt.

 

https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php  oldal segít az álláskeresésben.

Ez azt jelenti, hogy ha elvégzed az online programot

ügyesebben tudsz állást keresni.

Attól, hogy elvégzed a programot még nem biztos, hogy lesz állásod.

Ahhoz, hogy állásod legyen szükséged lehet:

·         további szolgáltatásokra

·         hivatalos tájékoztatásokra

·         szakember segítségére

 

Az adatkezelés elvei és

az üzemeltetőre vonatkozó szabályok

 

A KockaCsoki vigyáz az adataidra és

az adataidat nem adja oda másnak.

A KockaCsoki az adataidat titokban tartja.

 

Az adataidat csak azok nézik meg,

akik az online program segítőiként dolgoznak.

Nekik titoktartási kötelezettségük van.

Ez azt jelenti, hogy titokban tartják az adataidat,

az adataidról nem beszélnek másokkal.

 

Az adataidat a KockaCsokiból nem adják oda másoknak.

Csak akkor adják oda másnak, ha te ezt megengeded.

 

A KockaCsoki csak addig tárolja és használja az adataidat,

amíg azt megengeded.

Bármikor kérheted, hogy töröljék az adataidat.

Bármikor kérheted, hogy módosítsák az adataidat.

A kérést elküldheted e-mailben vagy postai levélben.

Az e-mailt az info@kockacsoki.hu címre küldheted.

A levelet a 1076 Budapest, Thököly út 42. címre küldheted.

 

Ha kéred az adataid törlését, akkor

törlés után nem tudod használni az online programot.

A törlést nem lehet megszüntetni.

A KockaCsokinak 30 nap alatt kell törölnie az adataidat.

 

A KockaCsoki mindent megtesz azért,

hogy a https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php oldal

zavartalanul és folyamatosan működjön.

Ha az oldal meghibásodik, a KockaCsoki megpróbálja megjavítani.

A KockaCsoki nem ígéri meg, hogy biztosan sikerül megjavítani.

A KockaCsoki nem ígéri meg, hogy az oldal mindig működni fog.

 

A KockaCsoki nem vállal felelősséget

a regisztráló emberek magatartásáért.

Az adatkezelési nyilatkozat módosítása

 

Az adatkezelési nyilatkozatot a KockaCsoki módosíthatja.

A KockaCsoki a módosítást nyilvánosságra hozza.

A módosítás a https://autioktatas.kockacsoki.hu/moodle39/login/index.php oldalon lesz nyilvános.

A KockaCsoki nem küld értesítést a nyilatkozat módosításáról.

A módosítás a nyilvánosságra hozatal után lesz érvényes.

 

Jogszabályok

Az adatkezelést sok törvény szabályozza.

A KockaCsoki betartja a törvényeket.

 

Panaszok kezelése

Ha azt gondolod, hogy a KockaCsoki

nem jól kezeli az adataidat, kérhetsz segítséget.

A kérdésedet vagy panaszodat írd meg a KockaCsokinak.

 

A KockaCsoki mindent megtesz

a probléma megoldása érdekében.

 

Ide írhatsz a KockaCsokinak:

·         e-mail: info@kockacsoki.hu

·         postai levél: 1076 Budapest, Thököly út 42.

Azt is kérheted, hogy a KockaCsoki törölje az adataidat.

Tiltakozhatsz az adatok kezelése ellen.

Ha tiltakozol a KockaCsoki 30 napon belül

megvizsgálja a tiltakozást és válaszol neked.

 

A panaszodat ide is elküldheted:

 

·         Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnak (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; www.naih.hu)

·         bíróságnak


Summary

Ez a Nyilatkozat tartalmában megegyezik a Könnyen érthető változattal.

A továbblépéshez fogadd el a nyilatkozatot a szöveg végén.


Full policy

Adatkezelési és felhasználási nyilatkozat

I. Általános rendelkezések

I.1. Az Üzemeltető személye

Jelen távoktatási felületet a KockaCsoki Nonprofit Kft. (továbbiakban: Üzemeltető, székhely: 1116 Budapest, Sáfrány utca 50. 3. emelet 31.; postacím: 1076 Budapest, Thököly út 42.; cégjegyzékszám: 01 09 183622; adóigazgatási szám: 24811505-2-43; e-mail cím: info@kockacsoki.hu) üzemelteti a www.autioktatas.kockacsoki.hu elérhetőségen.

I.2. A felhasználó

Felhasználó minden olyan személy, aki a távoktatási felületet  meglátogatja és azon regisztrációt végez el.

I.3. A nyilatkozat hatálya és módosítása

Jelen Felhasználási és adatkezelési nyilatkozat (továbbiakban: Nyilatkozat) hatálya az Üzemeltető jelen távoktatási felülethez kapcsolódóan nyújtott szolgáltatásaira és adatkezeléseire terjed ki. Ellenkező kikötés hiányában a Nyilatkozat hatálya nem terjed ki azon szolgáltatásokra és adatkezelésekre, melyek a távoktatási felületen megjelenő harmadik személyek szolgáltatásaihoz, kampányaihoz, az általuk közzétett tartalomhoz kapcsolódnak. Ellenkező kikötés hiányában a Nyilatkozat hatálya nem terjed ki olyan weboldalak, szolgáltatók szolgáltatásaira és adatkezeléseire, melyekre a jelen weboldalon található hivatkozás vezet.

Jelen nyilatkozat nem terjed ki az Üzemeltetővel egyéb szerződéses kapcsolatban állók adatait tartalmazó adatkezelésekre.

A Nyilatkozat módosításának jogát az Üzemeltető fenntartja. Az Üzemeltető a módosított Nyilatkozatot közzéteszi, a módosítások csak a közzétételt követően hatályosak. Az Üzemeltető nem köteles arra, hogy a módosításokról külön értesítést küldjön a felhasználóknak.

I.4. A távoktatási felület célja

Jelen távoktatási felületcélja az autizmus spektrum zavar diagnózissal rendelkező felhasználók számára nyújtott szolgáltatás az Üzemeltető által kidolgozott online álláskeresési platform segítségével.

I.5. Irányadó jogszabályok

  • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.);
  • A polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény;
  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
  • A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló, Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR).

II. Adatkezelés

II.1. Az adatkezelés jogalapja és elvei

A Felhasználónak a regisztráció során kifejezetten és előzetesen hozzá kell járulnia a személyes adatai (természetes személy esetén: neve, születési dátum, lakhely (település, irányítószám), státusz (érintett személy, hozzátartozó, szakember, egyéb), legmagasabb iskolai végzettség,; telefonos és elektronikus elérhetősége, érintett személy esetén fogyatékosság típusa) rögzítéséhez.

A Felhasználó által megadott adatokat az Üzemeltető harmadik fél részére nem adja át, azokat kizárólag a távoktatási felület működéséhez kapcsolódóan használja fel, valamint statisztikai összesítéseket készít belőle, illetve a távoktatási felülethez kapcsolódó hírek felhasználó számára történő küldése céljából tárolja. Az Üzemeltető a Felhasználó adatainak kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően jár el.

Amennyiben a Felhasználó bármely személyes adatát megadja az Üzemeltetőnek, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az Üzemeltető – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Az Üzemeltető a Felhasználó által megadott adatokat és információkat kizárólag az alábbi célokra használhatja fel: távoktatási felületen történő program elvégzésének nyomonkövetése, elősegítése, szakmai támogatása, a programmal kapcsolatos információnyújtás, tájékoztatás, hírek küldése, valamint statisztikák összeállítása. .

Az Üzemeltető a Felhasználó által megadott adatokat bizalmasan kezeli, a távoktatási felületen megtett regisztráció megszüntetése és a tárolt adatok törlése biztosított. Felhasználó az adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@kockacsoki.hu e-mail címen.

Adatkezelés elvei:

  • személyes adat kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhető;
  • adatkezelés felvétele és kezelése tisztességes, és törvényes;
  • adatkezelés megfelel az adatkezelés céljának, a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető;
  • adatok pontossága, teljessége, naprakészsége biztosított.

II.2. Adatkezelés helye, irányadó jog

A személyes adatok kezelése az Üzemeltető székhelyén, telephelyén, vagy az Üzemeltető által megbízott adatfeldolgozó helyiségében történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos döntéseket az Üzemeltető hozza meg.

Az Üzemeltető magyar jogi személy, ennek megfelelően az adatkezelés helye Magyarország.

II.3. Regisztráció

A távoktatási felület látogatása regisztrációhoz kötött. A megadott adatok célja a regisztrációhoz kötött szolgáltatás nyújtása, az érintett azonosítása. A regisztráció során megadott adatokat az Üzemeltető kezeli.

II.4. A személyes adatok kezelésének célja és főbb szabályai

A regisztráció során megadott adatok kezelésének elsődleges célja a felhasználóval való kapcsolattartás és a távoktatási felületen elhelyezett online program elvégzésének elősegítése, a távoktatási felület szolgáltatásainak biztosítása. Az adatok kezelésének célja ezen túlmenően a szolgáltatások fejlesztése, továbbá a felhasználók részére a programmal kapcsolatos tájékoztatások, hírek és különböző, az Üzemeltető által kidolgozott újabb programokról történő tájékoztató anyagok küldése. Az adatkezelés jogalapja minden esetben az érintett hozzájárulása.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy a regisztrációs adatlap tartalmát megváltoztassa, egyes adatmezőket töröljön, vagy újabb adatmezőket hozzon létre, különösen, ha ezt a felhasználók igényei, vagy a jogszabályok változásai szükségessé vagy indokolttá teszik. Az Üzemeltető nem változtathatja meg a korábban már megadott adatokat. Az egyéb, önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések részleteiről az Üzemeltető minden esetben megfelelő tájékoztatást nyújt.

II.5. Hozzáférés a kezelt adatokhoz, adattovábbítás, adatok felhasználása

Az adatokhoz az Üzemeltető érdekkörében eljáró azon személyek – így különösen a munkavállalók – férnek hozzá, akiknek ez tevékenységük ellátásához szükséges, és akik az adatok kezelésével kapcsolatos kötelezettségekkel tisztában vannak. A kezelt adatokat az Üzemeltető csak abban az esetben továbbítja, vagy teszi hozzáférhetővé harmadik személyek számára, ha ehhez az érintett kifejezetten hozzájárult, vagy ezt jogszabály kifejezetten előírja. Az Üzemeltető az irányadó jogszabályoknak megfelelően jogosult arra, hogy egyes technikai műveletek céljára adatfeldolgozót vegyen igénybe. Az adatfeldolgozó csak az Üzemeltető döntéseinek végrehajtására jogosult, az Üzemeltető utasításainak megfelelően. Az adatfeldolgozó igénybevétele az Üzemeltető felelősségét nem érinti, ugyanakkor az adatfeldolgozó az adatok kezelésével kapcsolatos kötelezettségekkel tisztában van. Az Üzemeltető a felhasználó által megadott adatokat a II/4. pontban foglaltaknak megfelelően használja fel. Az Üzemeltető jogosult arra, hogy az adatokat személyazonosításra alkalmatlan módon statisztikai célra felhasználja. 

II.6. Az adatkezelés időtartama

Az Üzemeltető a megadott adatokat a személyes adatok adatkezeléshez való önkéntes hozzájárulás visszavonásáig kezeli. A felhasználó bármikor kérheti a távoktatási felülethez kapcsolódóan kezelt személyes adatainak törlését, módosítását e-mailben az info@kockacsoki.hu címen, vagy postai úton az Üzemeltetőnek címzett és postacímére (1071 Budapest, Thököly út 42.) eljuttatott nyilatkozattal. A felhasználó törlésre, módosításra irányuló kérése esetén az adatokat az Üzemeltető rendszere haladéktalanul, legfeljebb 30 munkanapon belül törli, módosítja, melyről felhasználó számára tájékoztatást küld. A regisztrációhoz kötelezően megadandó adatok törlése a regisztráció törlését eredményezi. A személyes adatok törlése során az adatok felismerhetetlenné tételére kerül sor, oly módon, hogy az adat és az érintett közötti kapcsolat többé ne legyen helyreállítható. Amennyiben a felhasználó és az Üzemeltető között polgári jogi jogviszony jön létre, az adatok kezelésére a polgári jog szabályai is irányadóak. Ebben az esetben a személyes adatok polgári jogi igények érvényesítése érdekében kezelhetők. Amennyiben a felhasználó jogellenes cselekménye miatt hatósági vagy bírósági eljárás indul, ennek eredményes lezárása érdekében az Üzemeltető az adatokat kezelheti.

III. A felhasználókra irányadó szabályok

III.1. A felhasználó kötelességei és felelőssége

A felhasználó köteles adatai megadása során kellő gondossággal eljárni. Az Üzemeltető nem tehető felelőssé azért a kárért, amely abból eredt, hogy a felhasználó adatai védelméről nem megfelelően gondoskodott. A felhasználó a távoktatási felületet csak saját felelősségére használhatja. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a felhasználót a távoktatási felület használata során ért olyan károkért, kellemetlenségekért, amelyek abból adódtak, hogy a felhasználó a távoktatási felület használata során nem a kellő körültekintéssel járt el. A felhasználó adatait csak saját felelősségére hozhatja nyilvánosságra, teheti mások számára hozzáférhetővé. A felhasználó köteles az oldal használata során tisztességesen, mások jogainak és érdekeinek szem előtt tartásával eljárni. A felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely mások érdekeit sérti. Ezen belül a felhasználó köteles tiszteletben tartani mások magánszféráját, személyhez fűződő jogait, a szellemi alkotásokhoz fűződő jogokat, különösen a szerzői jogi védelem alá eső irodalmi, tudományos és művészeti alkotások, találmányok, formatervezési minták, használati minták, védjegyek és forgalmi árujelzők védelmére vonatkozó szabályokat. A felhasználó köteles tartózkodni szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetésétől, köteles tartózkodni továbbá minden olyan obszcén, trágár, illetve egyéb olyan kifejezéstől, megnyilatkozástól, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen. Valamennyi felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal rendeltetésszerű használatát akadályozza. A felhasználó köteles különösen:

  • Tartózkodni a távoktatási felület működésének megzavarásától, akadályozásától;
  • Tartózkodni olyan tevékenységektől, amely az Üzemeltető üzleti titkainak, általa titokban tartott információknak a megszerzésére, felhasználására irányul;
  • Tartózkodni minden olyan kommunikációtól, amely a szolgáltatásra vonatkozó, valótlan információt hordoz;
  • Tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely az oldal informatikai biztonságát veszélyezteti;
  • Tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely saját, vagy más személy termékének vagy szolgáltatásának a reklámozására irányul.

A fentieken túl az Üzemeltető további korlátozásokat állapíthat meg, melyekről a felhasználókat tájékoztatja. A felhasználók a regisztráció során csak saját személyes adataikat adhatják meg. Más személyek adatainak megadása jogellenes adatkezelésnek minősül, amelynek a külön jogszabályokban meghatározott következményei lehetnek. Más személyes adataival való visszaélés esetén az Üzemeltető az eljáró hatóságoknak segítséget nyújt a jogsértés feltárása, a jogsértést elkövető azonosítása érdekében. Jelen pontban írt korlátozások az oldal valamennyi látogatójára vonatkoznak.

III.2. Eljárás a szabálysértő felhasználókkal szemben

Amennyiben a felhasználó a jelen Nyilatkozatban foglaltakat, vagy jogszabályban foglaltakat megszegi, az Üzemeltető a felhasználó regisztrációját törölheti. Ebben az esetben a felhasználó regisztrációja megszűnik, és a jövőben az oldal szolgáltatásait nem veheti igénybe. Amennyiben a felhasználó magatartása alapján hatósági, bírósági eljárásnak van helye, az Üzemeltető a felhasználó azonosításához szükséges adatait, továbbá a jogsértésre vonatkozó adatokat a regisztráció törlésétől függetlenül tárolhatja, és az eljáró szerveknek átadhatja. Amennyiben a felhasználó harmadik fél jogait sérti, és ezen harmadik fél eljárás kezdeményezésére jogosult, az Üzemeltető az adatokat a harmadik félnek átadhatja, amennyiben a harmadik fél az ehhez fűződő jogos érdekét bizonyítja.

IV. Üzemeltető felelősségének kizárása

IV.1. A szolgáltatás folyamatossága

Az Üzemeltető vállalja, hogy minden tőle elvárható intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. Az Üzemeltető nem szavatolja a távoktatási felület elérésének szünetmentességét, nem tehető felelőssé továbbá a szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. Az Üzemeltető az oldal működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető. Az Üzemeltető a felhasználók magatartásáért felelősséget nem vállal.

IV.2. Az oldalon közzétett információkért való felelősség

A távoktatási felületen közzétett információk megismerése nem váltja ki a szolgáltatások használatára, igénybe vételére vonatkozó hivatalos tájékoztatások megismerését, szakember segítségének igénybe vételét.

V. Jogérvényesítés

V.1. Az Üzemeltetőhöz benyújtott kifogás

A felhasználók panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül az Üzemeltetőhöz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. Az Üzemeltető a hozzá benyújtott panaszokat megvizsgálja, és álláspontjáról, megtett intézkedéseiről a felhasználót tájékoztatja. A kifogást az Üzemeltető I/1. pont szerinti elérhetőségeire kell elküldeni.

V.2. A jogérvényesítés egyéb módjai

A felhasználó jogait az alábbi módokon érvényesítheti:

  • Panaszával fordulhat közvetlenül az Adatkezelőhöz, aki a panaszt az V/1. pont szerint kivizsgálja;
  • Tiltakozhat az adatok kezelése ellen, mely esetben az Adatkezelő haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül megvizsgálja a tiltakozást és döntést hoz;
  • Fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu);
  • Bírósági úton érvényesítheti személyes adatai kezelésével kapcsolatos igényét.

VI. Egyéb rendelkezések                                                                  

Üzemeltető fenntartjuk a jogot, hogy jelen Adatkezelési Tájékoztatót egyoldalúan módosítsa. A módosítás annak www.autioktatas.kockacsoki.hu távoktatási felületen való közzétételének napján lép hatályba. A módosítás hatályba lépését követően Felhasználó a www.autioktatas.kockacsoki.hu használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Jelen Adatkezelési Tájékoztató 2021. 02. 08. napjától érvényes.



Summary

Nyilatkozat a fogyatékosság típusáról

A regisztrációkor lesz egy kérdés

a fogyatékosság típusáról.

A regisztrációkor ki kell választani, hogy

van-e fogyatékosságom.

Azt is ki kell választani, hogy

milyen típusú fogyatékosságom van.

Full policy

Nyilatkozat a fogyatékosság típusáról

A regisztrációkor lesz egy kérdés

a fogyatékosság típusáról.

A regisztrációkor ki kell választani, hogy

van-e fogyatékosságom.

Azt is ki kell választani, hogy

milyen típusú fogyatékosságom van.


Fontos, hogy a kérdésre őszintén válaszoljak.

 

A KockaCsoki a fogyatékosságomról

senkinek nem fog beszélni.

A KockaCsoki a programrésztvevők fogyatékossági adataiból

statisztikát fog készíteni.

 

A statisztika azt jelenti, hogy megnézik, hogy

az összes résztvevőből hány embernek van fogyatékossága.

Megnézik, hogy összesen hány

autista ember végzi el a programot.

Megnézik, hogy összesen hány

más fogyatékos ember végzi el a programot.

 

A statisztika anonim adat.

Anonim adat az, amikor nem szerepel a neved,

és az összesített adatból nem lehet tudni,

hogy abban a te adatod is szerepel.

 

Ennek a nyilatkozatnak az elfogadásával vállalod,

hogy őszintén válaszolsz a regisztrációkor

a fogyatékosság kérdésére.

Ha őszintén válaszolsz segítesz a KockaCsokinak.

Abban segítesz, hogy a KockaCsoki jobb tananyagot tudjon csinálni.